+48 75 78 17 582 recepcja@krasickiresort.pl
....
...

Rezerwacja

Gwarancja ceny

Polityka prywatności

Krasicki Hotel Resort & Spa

czytaj więcej

Zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r., informujemy że administratorem danych osobowych jest HANDEL USŁUGI Joanna Krasicka z siedzibą w Mirsku (59 – 630), ul. Przedmieście 2, NIP 6161131584.

Dane, które zostają przekazane (adres e-mail) przetwarzane są w celach marketingowych.

Akceptując Politykę Prywatności wyrażasz zgodę:
– Administratorowi Danych Osobowych na przesyłanie informacji handlowych za pomocą środków komunikacji elektronicznej w rozumieniu art. 172 Ustawy z dnia 16 lipca 2004 – Prawo telekomunikacyjne.
– Administratorowi Danych Osobowych na przetwarzanie i udostępnianie Pani/Pana danych w celu prowadzenia działań marketingowych przez Hotel oraz Partnerów współpracujących.

Dzięki tej zgodzie będzie Pani/Pan korzystać z programu lojalnościowego i otrzymywać najnowsze informacje o promocjach, rabatach w Hotelu Krasicki i we współpracujących agencjach turystycznych.

Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne do wykonania usługi. Dodatkowo po wyrażeniu zgody przez gościa, jego dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych w zakresie udzielonej zgody. Dane mogą również podlegać profilowaniu w zakresie udzielonej zgody. Dane zebrane na potrzeby świadczenia usług hotelarskich będą przetwarzane przez okres określony w przepisach prawa, a w przypadku danych zebranych na podstawie zgody do czasu jej odwołania.
Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści danych, ich poprawiania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo otrzymania kopii danych osobowych przetwarzanych przez hotel. Ponadto prawo wycofania udzielonej zgody w dowolnym momencie, żądania ograniczenia ich przetwarzania, usunięcia oraz prawo do bycia zapomnianym w przypadku przetwarzania danych osobowych w celach marketingowych.

W przypadku stwierdzenia, że dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem, przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (PUODO). Kontakt z osobą odpowiedzialną za ochronę danych osobowych możliwy jest w siedzibie hotelu lub za pomocą skrzynki mailowej: iod@krasickiresort.pl .

Świeradów Zdrój

Krasicki Resort & Spa

design by : LEMONPIXEL.pl  /  Rezerwację online obsługuje : HOTRES.pl
Rezerwacja
Listopad 2018
Pon
Wto
Śro
Czw
Pią
Sob
Nie

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

Grudzień 2018
Pon
Wto
Śro
Czw
Pią
Sob
Nie

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Styczeń 2019
Pon
Wto
Śro
Czw
Pią
Sob
Nie

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Luty 2019
Pon
Wto
Śro
Czw
Pią
Sob
Nie

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

Marzec 2019
Pon
Wto
Śro
Czw
Pią
Sob
Nie

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Kwiecień 2019
Pon
Wto
Śro
Czw
Pią
Sob
Nie

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

Maj 2019
Pon
Wto
Śro
Czw
Pią
Sob
Nie

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Czerwiec 2019
Pon
Wto
Śro
Czw
Pią
Sob
Nie

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

Lipiec 2019
Pon
Wto
Śro
Czw
Pią
Sob
Nie

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Sierpień 2019
Pon
Wto
Śro
Czw
Pią
Sob
Nie

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Wrzesień 2019
Pon
Wto
Śro
Czw
Pią
Sob
Nie

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

Październik 2019
Pon
Wto
Śro
Czw
Pią
Sob
Nie

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Listopad 2019
Pon
Wto
Śro
Czw
Pią
Sob
Nie

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

Grudzień 2019
Pon
Wto
Śro
Czw
Pią
Sob
Nie

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Styczeń 2020
Pon
Wto
Śro
Czw
Pią
Sob
Nie

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Wybierz datę
przewodnik po okolicy